WireTap Studio

WireTap Studio voor Mac

Neem op, bewerk en speel af

WireTap Studio neemt ieder gewenst geluid op. Zo sla je een Skype-gesprek met vrienden op of bijvoorbeeld een live concert via een radiostream. WireTap Studio legt echt elk geluid vast dat jij uit de speakers van je Mac hoort komen.De bron die je...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Neemt echt alles op
  • Preview-functie zorgt voor betere opnames

TEGEN

  • Geen mogelijkheid tot voorprogrammeren

Excellent
9

WireTap Studio neemt ieder gewenst geluid op. Zo sla je een Skype-gesprek met vrienden op of bijvoorbeeld een live concert via een radiostream. WireTap Studio legt echt elk geluid vast dat jij uit de speakers van je Mac hoort komen.

De bron die je wenst op te nemen, kies je makkelijk in het menu. Het filtert daarna alle andere geluiden weg die jouw Mac verder produceert. Je kiest overigens net zo makkelijk voor een 2e bron en wil je dat WireTap Studio elk geluid meeneemt in de opname, dan is dat ook mogelijk. Wanneer je eenmaal hebt besloten wat je wilt registreren, dan geeft WireTap Studio je verscheidene opties. Zo heb je veel verschillende audioformaten tot je beschikking. Dit varieert van mp3 in lage kwaliteit (voor beltonen) tot WAVE-formaat, oftewel cd-kwaliteit.

Met de LivePreview-knop beluister je wat je wilt opslaan voor het daadwerkelijke opnemen begint. Hierin hoor je meteen de verschillen in kwaliteit die je toepast. Ook de effecten die WireTap Studio biedt, hoor je direct in de LivePreview zodra je ze implementeert. Het zal misschien wat tijd kosten om alle effecten optimaal te leren benutten, maar eenmaal gewend geraakt, zijn de mogelijkheden legio. Het enige nadeel is dat je geen opnames van tevoren inplant, een optie die een programma als Audio Hijack Pro wel biedt.

Wiretap Studio is een heel fijn programma voor het opnemen van audio. Het is makkelijk in het gebruik en heeft veel nuttige opties. Is er dus een geluid dat jij wilt vastleggen, dan is WireTap Studio precies de applicatie die je zoekt.

Meeste downloads Multimedia voor mac

WireTap Studio

Download

WireTap Studio 1.1.1

Beoordelingen about WireTap Studio

Promotie×